ABC International Trade BV

Nassau Akoustisch Paneel SysteemGeluidsisolerende veerregels
Thermablok speciale thermische isolatieThermablok warmte isolatie
Nassau Akoustisch Paneel SysteemGeluidsisolerende Omkasting
Prijzen akoestische foamsPrijzen akoestische foams
Prijzen geluidsisolerende regelsPrijzen geluidsisolerende regels
Voorbeelden geluidsisolatie detailsVoorbeelden geluidsisolatie details
Geluidwerende deuren en roostersGeluiddempende roosters
Geluidwerende deuren en roostersGeluidsdempende Melamine Foam
Quiet StoneGeluidsafscherming koelmachines /daken
Quiet StoneSpeciale meetapparatuur voor lichthinder
Quiet StonePrecisie geluid meet instrumenten
Quiet StoneVersnellingsopnemers snelheidsopnemer

Geluidsisolatie met ACOUSTIBLOCK

Geluidsisolerend Acoustiblok: prijswinnend product uit de United States nu ook leverbaar in Nederland.

ABC International Trade BV heeft de vertegenwoordiging gekregen in Europa voor de bouw en industrie en maritieme sector van Acoustiblok ™ en Thermoblock ™. Het product Acoustiblok heeft Engeland de vooraanstaande prijs gewonnen voor meest innovatieve product voor geluidsbeheersing. VI / ABC International Trade BV is vanaf 1 januari 2005 voorraad houdend voor de standaard diktes van beide producten. Zie ook wikipedia voor informatie. http://en.wikipedia.org/wiki/Acoustiblok en testen.

Zie ook speciale website of acoustiblok voor informatie.

http://www.acoustibloknl.com

of bestel direct on-line WEBSHOP

ABC International Trade BV heeft de vertegenwoordiging gekregen voor de bouw en industrie van Acoustiblok ™ in Europa. Het product Acoustiblok heeft Engeland de vooraanstaande prijs gewonnen voor meest innovatieve product voor geluidsbeheersing. ABC International Trade BV is vanaf 1 januari 2005 voorraad houdend voor de standaard dikte van acoustiblok .

geluidisolatie_hotelkamers

Acoustiblok is gemaakt van een speciaal ontwikkeld visco-elastische materiaal (polymeer) met een hoog gehalte aan mineralen. Geluidsgolven veroorzaken in het materiaal (acoustiblok) interne wrijving, de akoestische energie wordt gedissipeerd in een zeer kleine hoeveelheid niet te traceren warmte. Het visco-elastische principe is isothermisch adiabatisch. Dit is een veel efficiëntere methode dan het isoleren van geluid met behulp van grote zware materialen. Acoustiblok ™ is 100% recyclebaar. Een 3 [mm]  dikke laag van Acoustiblok ™ in een correct opgebouwde metalstud of voorzetwand zal resulteren in een grotere geluidsreductie dan 300 mm dik gasbeton (Gecertificeerd laboratorium resultaten uit de USA.)  Eén laag van 3 mm dik Acoustiblok ™ zal – mits correct geïnstalleerd – in een wand zal een aanzienlijke vermindering van de geluidsoverdracht geven, en wanneer gebruikt in combinatie met Thermablok ® verhoogt het de thermische isolatie waarde van de constructie.Het product is ondermeer getest door het bekende door NVPAP gecertificeerde laboratorium, dit leverde dusdanige hoge geluidisolatie waarden op dat de betreffende lab medewerker zich liet ontvallen dat ze nog nooit zulke hoge geluidisolatie waarden (invoeg verliezen) hadden gezien bij een dergelijke lichte en dunne constructie.Acoustiblik ™ is zo revolutionary dat het is bekroond met de prestigieuze ‘John Connell Award for Technology by the United Kingdom's Noise Abatement Society’. Acoustiblok ™ is niet alleen een product met een bijzonder hoge geluidsisolatie, maar is ook zeer eenvoudig te installeren c.q. monteren zonder belangrijk bouwkundige wijzigingen of speciale gereedschappen. Akoestiblok ™ is UL goedgekeurd (zie http://www.acoustiblok.com/products.html#uldocs ) om te worden gebruik in brandbestendige muur, vloer en  plafond constructies. Gewoon afsnijden met een mes en nieten of schroeven aan houten staanders of metalen staanders, en zorgen dat het heel kierdicht wordt afgewerkt.. Acoustiblok ™ wordt meestal toegepast als onderdeel van een gelaagde (sandwich) wand-, plafond- of vloer constructie. Het wordt meestal geniet op houten of metalen staanders met daarover geschroefd één of twee gipsplaten. Elke laag extra laag van Acoustiblok ™ geeft een extra reductie van de geluidsoverdracht (zie "Riverbank Lab" testresultaten ). Het heeft een hogere geluidsdemping en is doelmatiger dan een aantal andere geluidsisolerende oplossingen.

Kenmerken:

  1. Geluidsisolerend
  2. Trillingsisolerend
  3. Behoud van stabiliteit van de constructie
  4. Geen bouwkundige wijzigingen
  5. Dunne constructies
  6. Recyclebaar
Maakt licht en efficiënt bouwen mogelijk!

 

ACOUSTIBLOK IN WANDENgeluidisolatie_vloerbedekking

All Weather Panel is een geluidsabsorberend en geluidswerend paneel All Weather Panel is een geluidsabsorberend en geluidswerend paneel

Met Acoustiblok ™ kunnen bestaande constructies qua geluidwering eenvoudig worden opgewaardeerd/verbeterd. Toepassing in nieuwe constructies zorgt voor een geringere toename van de constructiedikte bij gelijkblijvende geluidwering. Zo kunnen met lichte scheidingsconstructies hoge geluidsisolatiewaarden worden gehaald. Het product wordt in de USA op grote schaal toegepast.

Het All Weather Panel ™ is een geluidsabsorberend en geluidswerend paneel. Ondanks de openstructuur en hoge geluidsabsorptie waarden is het paneel ongevoelige voor vocht. Het kan dus buiten en in natte ruimtes worden toegepast. Het product is bestand tegen olie, vocht en zelfdovend. lees onderstaande pfd-files voor meer informatie over acoustiblok en haar toepassingen. Akoestiblok toegepast in lichte scheidingsconstructies zoals voorzetwanden, plafonds en houtskelet bouw kan de geluidisolatie aanzienlijk verbeteren zoals uit onderstaande meetgegevens blijkt. Een wand van 15mm gips- 89mm staander-3mm acoustiblok en 15 gips (foam gevulde spouw) heeft een geluidsisolatie waarde volgens EN-ISO-717-1 van Rw = 51 dB, RA = 49 dB(A), RAtr = 43 dB(A) en RApopmuziek = 42 dB(A).

Het All Weather Panel ™ is een geluidsabsorberend en geluidswerend paneel

kranten_artikel_acoustiblok
Downloads geluidwerende materialen
Toepassing van Acoustiblok in vloeren en plafonds
Testrapport_acoustiblok_1
Testrapport_acoustiblok_2
Testrapport_acoustiblok_4
Testrapport_acoustiblok_3
Toepassing van Acoustiblok geluidisolatie leiding
Acoustiblok toegepast in verschillende constructies: principe-schetsen
Toepassingen van Acoustiblok Sound Panels
Toepassing Acoustiblok tussen spouwmuren
Sound panels: samenstelling en akoestische eigenschappen
Material + soundpanels
Acoustiblok_info_pack
Therma_block_info_pack
Therma_blok_oil_spill_treatment
Acoutiblok_scherm_outdoor

Vragen?
Indien u vragen heeft over dit product kunt u deze stellen op info@abcgeluid.nl

 

 

Telefoon (+31) 0182-353385 | Fax (+31) 0182-354711 | Postbus 154 | 2800AD | Gouda | nlinfo@abcgeluid.nl