ABC International Trade BV

Nassau Akoustisch Paneel SysteemQ-veerregels
Nassau Akoustisch Paneel SysteemNassau akoestisch Paneel Systeem
Prijzen akoestische foamsPrijzen akoestische foams
Prijzen geluidsisolerende regelsPrijzen geluidsisolerende regels
Voorbeelden geluidsisolatie detailsVoorbeelden geluidsisolatie details
Akoestische clip en impedantie veerregelsAkoestische clipregels, impedantieregels
Geluidwerende deuren en roostersGeluidisolerende, brandwerende deuren
Geluidwerende deuren en roostersGeluiddempende roosters
Producten voor ruimte akoestiekProducten voor ruimte akoestiek
Trillingsdempers en trillingsoplossingenGeluidabsorberende baffels
VI-ReaporGeluidabsorberende Reapor panelen
AcoustiblokGeluidwerend product Acoustiblok
Quiet StoneGeluidisolerende Quiet Stone
Quiet StoneGeluidsafscherming koelmachines /daken
Quiet StoneTrillingsontkoppelde muurankers

Trillingssensor, Meetapparatuur

Klik op een van de onderstaande links voor meer informatie over meetapparatuur licht gas diverse.

Wind snelheidsmeter
Alcohol meter tester
Trillingsmeter versnellingsmeter verplaatsingsmeter
Lux meter verlichtingssterkte
Gas detectie lekkage meter

Versnellingsopnemers / versnellingssensors (Zie onze webshop)

ABC International Trade BV heeft een uitgebreid gamma aan trillingsopnemers in haar programma. Onze versnellinsopnemers hebben een lage impedantie output. De geintegreerde electro piezoelectrische versnellingsopnemer heeft een ingebouwde micro elektronisch circ uit om het het voedingssignaal om te zetten naar een lage impedantie output signaal. Het micro electronisch circuit is gefabriceerd in de USA het totale versnellingselement in China. Onze opnemers hebben een hoge resolutie, een lage eisen ruis in lage frequenties (10V ). De operationele temperatuur van onze versnellingsopnemers ligt in de range van -40C - +125C (-40C - +250C for J series products). Deze versnellingsopnemers werken met een typische stroom voorziening van 18-30 Volt. Onze prijzen zijn zeer de voordeligste in europa! En kanaals opnemers vanaf 200 euro tot 1000 euro voor specifieke drie kanaals opnemers. Hieronder ziet u een selectie van onze versnellingsopnemers.
abc snelheidsopnemers en versnellingsopnemers
abc versnellingsopnemers
Als u ceramisch opnemers nodig heeft voor bijvoorbeeld het verrichten van trillingsmetingen (versnellingsmetingen) bij hoge termperaturen hebben wij ook de serie 200. Deze piezo-elektrische opnemers zijn bestand tegen hoge temperaturen tot 250 graden Celsius.

Wij verkopen allen versnelling en snelheidsopnemers aan bedrijven en wetenschappelijke instituten. Heeft u specifieke vragen of specificaties dan kunt u contact met ons opnemen zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken. Wij specialiseren in kwaliteit en kwantiteit. Voor n specifieke trillingsopnemer kunt u beter contact opnemen met de specialisten bij uitstek Bruel en Kjear nog steeds toon aangevend. Heeft u er 15 of meer nodig dan ben u bij ons aan het juiste adres! Kwalitatief hoogwaardig en voordeligste in europa bij dezelfde specificaties. Voor sommige leveranciers zelfs uit dezelfde fabriek. De versnellingsopnemers worden afgeleverd met calibratie certificaat .

Wij kunnen nog veel meer opnemers leveren maar hebben er voor gekozen slechts een beperkt gamma op onze website aan te bieden. Heeft u een specifiek aanvraag met aantal vraagt u ons dan aub offert. Wij zullen vrijwel zeker veel voordeliger zijn met gelijkblijvende specificaties mits het gaat om aanvragen van 10 tot 15 exemplaren. De kosten zullen in dat geval ten minste 50% lager liggen.

Vragen?
Indien u vragen heeft over dit product kunt u deze stellen op info@abcgeluid.nl


 

Telefoon (+31) 0182-353385 | Fax (+31) 0182-354711 | Postbus 154 | 2800AD | Gouda |info@abcgeluid.nl